Als sprekers op het MfN Mediationcongres 2017

Op 1 december 2017 hebben wij op het MFN mediationcongres 2017 een presentatie gegeven over emoties en vergeving binnen mediation. Het was een zeer grote opkomst en waren wij verheugd dat er zoveel aandacht is voor meer hart binnen mediation.

 

Op uitnodiging van het NIP werden we aan de deelnemers van de presentatie/workshop voorgesteld:
 
Veel mensen leiden onder conflicten waarin zij zich bevinden of bevonden hebben. Zelfs jaren na dato ervaren mensen nog de pijn van het verleden. Wat een mooie taak heeft de mediator om mensen de richting naar vergeving en verzoening te geven. Bovendien een actuele taak in het kader van het Herstelrecht en de rol van de strafzaak mediator. Kennis van emoties en de werking van het brein op dit gebied helpt de mediator partijen beter te begeleiden naar het vergevingsproces.
 
Marjon Kuipers, MfN-registermediator Mediation Visie en Rechtbankmediator
Leonie Poth, MfN-registermediator Resolve scheidingsbemiddeling

Overzicht sprekers