de deskundige levensgenieters


MArjon kuipers

Marjon is sinds 2008 werkzaam als MfN-familiemediator met als specialisatie autisme gerelateerde conflicten. Als logo voor haar praktijk in Enschede heeft Marjon het Japanse symbool voor vrede gekozen: de Tsuru, kraanvogel. Om vrede te kunnen ervaren is vergeving een succesvolle keuze.

 

Tijdens haar Master in Mediation heeft zij onderzoek gedaan naar de  rol van emoties in de mediationpraktijk. Daarnaast heeft zij de studie tot Analytic Profiler afgerond en is zij voortdurend op onderzoek naar de werking van ons brein en lichaam.

 

Marjon is eigenaar van de Autismeacademie, het landelijke trainingsbureau voor autisme & communicatie en is auteur van het boek “Plan B”.

Marjon is tevens bijzonder curator jeugdzaken en strafzaak mediator. 

Leonie Poth

Na vele omwegen ontdekte Leonie dat mediation haar pad was en ziet zij zichzelf als student van haar eigen leven. Haar interesse voor vergeving kwam na een persoonlijke situatie die haar jarenlang uitputte. 

Leonie's symbool voor vergeving is de Kolibrie

 

Leonie heeft via internationale retraites bij Sogyal Rinpoché, Thich Nat Han en Eileen Barker het proces van vergeving, meditatie en mindfullness geleerd. Met aanvullingen van intuïtieve trainingen, NLP, clownerie, Emotional Focussed Therapy en systemisch werk is de belangrijkste studie; het leven zelf.

 

Leonie is MfN mediator werkt sinds 2013 als mediator voor Resolve scheidingsbemiddeling waarbij zij scheidingen begeleid tot aan de inschrijving en de houdbaarheid van hun afspraken blijft toetsen met haar kundigheid en betrokkenheid.bezoek ook onze facebook pagina