De vergevingscoach


Leonie Poth

Na vele omwegen ontdekte ik dat mediation mijn pad was en zie ik mijzelf als student van mijn eigen leven. Mijn interesse voor vergeving kwam na een persoonlijke situatie die mij jarenlang uitputte. 

 

Ik heb via internationale retraites bij Sogyal Rinpoché, Thich Nat Han en Eileen Barker het proces van vergeving, meditatie en mindfullness geleerd. Met aanvullingen van intuïtieve trainingen, NLP, clownerie, Emotional Focussed Therapy, regressie en reincarnatietherapie en systemisch werk volgens Bert Hellinger, is de belangrijkste studie; het leven zelf. De laatste jaren laat ik mij ook inspireren en onderwijzen door Ubuntu en Fambul Tok; verzoeningsprocessen uit Afrika, Sjamanisme en lichaams gericht werk (zoals dans en ademtechnieken).

 

Ik werk naast de Vergevinsgcoaching als relatiecoach (EFT) en Systemisch coach volgens Bert Hellinger. Ook ben ik sinds 2014 geregistreerd als MfN mediator en bemiddel als mediator zowel bij familieconflicten als het regelen van (echt)scheidingen (in samenwerking met een advocaat). 

Verder heb ik met retraites en trainingen verzorgt, gericht op rouwverwerking, zelfontwikkeling en bewustwording. 

 

De verbinding herstellen is een missie van mij geworden, het daderschap en slachtofferschap in zichzelf (h)erkennen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen door meer liefde en compassie in de wereld te brengen. Met uitbreiding van kennis uit vele culturen.

 

www.leoniepoth.nlbezoek ook de facebook pagina