De vergevingscoach


Leonie Poth

Na vele omwegen ontdekte Leonie dat mediation haar pad was en ziet zij zichzelf als student van haar eigen leven. Haar interesse voor vergeving kwam na een persoonlijke situatie die haar jarenlang uitputte. 

 

Leonie heeft via internationale retraites bij Sogyal Rinpoché, Thich Nat Han en Eileen Barker het proces van vergeving, meditatie en mindfullness geleerd. Met aanvullingen van intuïtieve trainingen, NLP, clownerie, Emotional Focussed Therapy en systemisch werk is de belangrijkste studie; het leven zelf. De laatste jaren laat zij zich ook inspireren en onderwijzen door Ubuntu en Fambul Tok; verzoeningsprocessen uit Afrika.

 

Leonie is MfN mediator werkt sinds 2013 als mediator waarbij zij scheidingen begeleid en met prémediation mensen begeleid die een zakelijke overeenkomst willen aangaan en eerst de fundering willen vaststellen.

 

Leonie is tevens relatiecoach (EFT) en Systemisch coach volgens Bert Hellinger. 

Daarnaast heeft ze retraites met andere trainers begeleid op zelfontwikkeling en bewustwording. 

 

De verbinding herstellen is een missie geworden, het daderschap en slachtofferschap in zichzelf (h)erkennen, haarzelf blijven ontwikkelen naar meer liefde in haarzelf en door in de wereld te brengen. Met uitbreiding van kennis uit vele culturen.bezoek ook onze facebook pagina