De vergevingscoach


Leonie Poth

Na vele omwegen ontdekte ik dat mediation mijn pad was en zie ik mijzelf als student van mijn eigen leven. Mijn interesse voor vergeving kwam na een persoonlijke situatie die mij jarenlang uitputte. 

 

Ik heb via internationale retraites bij Sogyal Rinpoché, Thich Nat Han en Eileen Barker het proces van vergeving, meditatie en mindfullness geleerd. Met aanvullingen van intuïtieve trainingen, NLP, clownerie, Emotional Focussed Therapy en systemisch werk is de belangrijkste studie; het leven zelf. De laatste jaren laat ik mij ook inspireren en onderwijzen door Ubuntu en Fambul Tok; verzoeningsprocessen uit Afrika.

 

Ik ben geregistreerd als MfN mediator en bemiddeld sinds 2013 als mediator bij scheidingen. Met préventieve mediation begeleid ik mensen die een zakelijke/ huwelijkse overeenkomst willen aangaan en eerst de fundering willen vaststellen.

 

Daarnaast werk ik als relatiecoach (EFT) en Systemisch coach volgens Bert Hellinger. 

En verder heb ik met andere trainers retraites begeleid gericht op zelfontwikkeling en bewustwording. 

 

De verbinding herstellen is een missie van mij geworden, het daderschap en slachtofferschap in zichzelf (h)erkennen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen door meer liefde en compassie in de wereld te brengen. Met uitbreiding van kennis uit vele culturen.bezoek ook onze facebook pagina