07. december 2018
Een 3 daagse retraite in een natuurrijke omgeving voor iedereen die de code voor persoonlijke groei wil ervaren door middel van emotieherkenning en vergeving. Dit is tevens de fundering voor de professional die als vergevingscoach verder wil of binnen de huidige functie willen toepassen.

07. mei 2018
Een 3 daagse retraite in een natuurrijke omgeving voor iedereen die de code voor persoonlijke groei wil ervaren door middel van emotieherkenning en vergeving. Dit is tevens de fundering voor de professional die als vergevingscoach verder wil of binnen de huidige functie willen toepassen.

25. maart 2018
Stress en de invloed op denken, handelen en gezondheid. Door Marjon Kuipers. Marjon beschrijft, als onderdeel van een groter onderzoek, wat stress met ons denken, doen en voelen doet en hoe dit de gezondheid aantast.

01. maart 2018
"Wie compassie voor zichzelf heeft, ontwikkeld vanzelf meer empathie voor anderen”

31. januari 2018
Wanneer we teveel denken vullen wij onze gedachten met allerlei kennis en prestaties waardoor we niet bij het gevoel meer komen dat we lang geleden weggestopt hebben. De gedachten raken verkrampt met allerlei theorieën, wetenschap, analyses en filosofieën zodat we niet meer weten dat bijvoorbeeld een vader ons verlaten heeft en de diepliggende emoties hierbij begraven worden onder alle nieuwe opgedane kennis. De (social) media die ons dagelijks van informatie voorziet helpt onze reddingswijze ee

17. januari 2018
"You either walk inside your story and ow it or you stand outside your story and hustle for worthiness" ~Brené Brown~ Een verhaal uit de praktijk, na een scheiding.

09. januari 2018
Het verhaal laat zien hoe een jonge zieke vrouw liefdevol met haar lijden omging om vervolgens een traditie neer wist te zetten die al vele generaties lang aangehouden hebben voor hoop en vertrouwen bieden. De hoop op geluk en voorspoed. Zij maakte ooit een keuze, niet alleen voor zichzelf, maar voor hele generaties.

02. januari 2018
We maken het allemaal mee, de juiste keuze denken te maken. We maken allemaal wel eens een keuze waarvan je later spijt hebt of onverstandig vond. En soms maken we herhaaldelijk dezelfde keuze zonder ons ervan bewust te zijn dat ze dezelfde beweegredenen hebben. We maken een keuze… en op dát moment is het dan ook de juiste keuze. Zo ben ik ook verschillende relaties aangegaan waarvan ik dacht dat ze totaal anders waren en telkens weer dacht ik dat ik wel verstandiger zou zijn na de laatste...

17. december 2017
“In de stilte van jouw zwijgen raak ik telkenmale zoek” ~Marjon~

01. december 2017
Op 1 december 2017 hebben wij op het MFN mediationcongres 2017 een presentatie gegeven over emoties en vergeving binnen mediation. Het was een zeer grote opkomst en waren wij verheugd dat er zoveel aandacht is voor meer hart binnen mediation. Op uitnodiging van het NIP werden we aan de deelnemers van de presentatie/workshop voorgesteld: Veel mensen leiden onder conflicten waarin zij zich bevinden of bevonden hebben. Zelfs jaren na dato ervaren mensen nog de pijn van het verleden. Wat een mooie...

Meer weergeven